Ontdek via MediaLink een selectie boeiende magazines!


Profiteer nu van het unieke MediaLink-aanbod om voordelig en vrijblijvend kennis te maken met één of meerdere kranten/magazines.

Onze selectie stelt u in staat om de actualiteit op de voet te volgen en uw honger naar specifieke informatie rond sport, hobby’s, wetenschap, informatica,… te stillen.

Geen wonder dat MediaLink reeds aan meer dan 60 000 abonnees voordelig leesplezier bezorgt!

De 5 onbetwisbare voordelen van Medialink:

1. Interessant aanbod en lage prijs! Medialink onderhandelt met de uitgevers om u een ruim aanbod aan interessante tarieven te bezorgen. MediaLink staat voor jaren ervaring en een sterke vertrouwensrelatie. Reeds meer dan 60.000 abonnees genieten van de uitzonderlijke voorwaarden en prima service van MediaLink.

2. Zonder enige verplichting! Bij MediaLink heeft u geen enkele aankoopverplichting. Niet om te hernieuwen, noch om meerdere abonnementen per jaar te bestellen.

3. Uitstekende service! Onze klantendienst staat steeds voor u klaar om u te helpen bij de keuze van titels, u te informeren over de leveringswijze, adreswijzigingen of opschorting van uw abonnement te noteren, ...

4. Geschenk-abonnement: Een abonnement is een gewaardeerd geschenk, tijdens heel de periode van het abonnement. Laat kennissen, vrienden en familie ook kennismaken met MediaLink.

5. Verschillende betalingsmogelijkheden: u kan kiezen tussen betalen online of via overschrijving. Alles om het u gemakkelijk te maken!

Deze aanbiedingen zijn enkel geldig voor nieuwe lezers en voor abonnees in België.

Kwaliteit én een goede service, daar staat MediaLink garant voor!

Het MediaLink-team